Елегантен френски ресторант, сервитьорът пристига с бутилка червено вино и сега, след като сте усетили аромата, сте готови да се чукнете и да пиете за любовта си.

Но когато повдигате чашата си, ръката ви трепва и разливате виното върху бялата покривка.

От списъка по-долу изберете начина по-който виното се е разляло.

1. Покривката е изцяло пропита с вино

2. Има няколко големи червени петна

3. Няколко капки разлети тук-там

4. За щастие има само едно малко петънце.

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

КЛЮЧ КЪМ “ РАЗЛЯТО ВИНО“

 

Виното се свързва на подсъзнателно ниво със скритото сексуално желание/ но не непременно с правене на секс/. Начина по който си представяте как е разлято виното, издава КАК ВЪЗПРИЕМАТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ СЕКСУАЛЕН НАГОН И СПОСОБНОСТТА СИ ДА ГО КОНТРОЛИРАТЕ.

 

1. Покривката е изцяло пропита – сексуалният ви глад е 200%. ще оставим хората, които знаят най-добре да кажат дали това е добре или зле, но наистина трябва да се постараете малко повече тогава ваше вино да достигне целта си.

 

2.Има няколко големи, червени петна – изпитвате силно сексуално привличане към няколко човека.привличането е едно, съвсем друго е реализирането. не се оставяйте желанието да опитате всяка бутилка да ви опияни.Истинските познавачи са се научили  да оценяват качеството, без дори да опитват и глътка.

 

3. Няколко капки тук-там – проявявате нормално любопитство, но правите добре като обуздавате сексуалната си енергия.Ако действате бързо със салфетката си, дори няма нужда, който и да било да разбира за тези малки петна.

 

4.  Само едно малко петно – или рефлексите ви са много добри в прикриването на гафове или е имало твърде малко вино в чашата ви. И в двата случая сексуалният ви нагон не може да се мери с обноските ви на масата.